Firmaprofil.  
 

 

 

 

Bogbinderiets historie
 
J.P. Damm startede bogbinderiet i 1951, der dengang havde til huse i Brødregade 13, på blot 50 m2. Det var udelukkende biblioteksbogbinderi hvor bøgerne blev lavet efter en tysk indbindingsmetode, den var i en bedre kvalitet og havde længere holdbarhed. 5 år efter flyttede firmaet i større lokaler på 120 m² i Brødregade 7.

År 1961 bygger firmaet 250 m² på vor nuværende adresse og udvider igen i 1966 til det dobbelte.

År 1972 bliver skelsættende for vor nuværende produktion, her starter vi langsomt op med blade og brochurer samt lidt forlagsarbejde i form af garnhæftede omslagsbøger. Samme år bliver Flemming Damm medejer af firmaet.

År 1985 i forbindelse med endnu tilbygning på 1000 m2 bliver firmaet omdannet til et ApS.

År 1990 overtager Flemming Damm alle aktier i firmaet og der bygges yderligere 550 m² til. Alt biblioteksarbejde bliver herefter nedlagt, tillige med blade og brochurer, og der udvides med hartbacks produktion. 

År 1992 køber vi nabobygningen på 850 m²

År 2001 skifter vi navn til Damm's Forlagsbogbinderi ApS

År 2005 indkøbes endnu en stor boggade til fuldautomatisk plapproduktion, både til garnhæftede og fræsede paperbacks, samt flexbind med indline frontsnit. Maskinen spænder over et stort format og tykkelsesområde. Den første og eneste af sin art i Danmark. I 2005 etableres der også miljøvenligt udsugningsanlæg.

Damm's Forlagsbogbinderi er i dag en moderne virksomhed med 55 års erfaring. Altid først med nyeste teknik og kendt for kvalitet og ordholdenhed.

Firmaet har i flere år i træk opnået højeste kreditværdighed efter D&B's kreditvurderingsskala AAA